Podotherapie Rondom

Wie zijn wij?

De podotherapeuten van Podotherapeutisch Centrum Rond Om zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Daarnaast behandelen de podotherapeuten ook veel mensen met sportblessures of met klachten als gevolg van een chronische ziekte zoals diabetes en reuma. Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën vindt u op onze website www.podotherapierondom.nl.

Samenwerking

Podotherapeutisch Centrum Rond Om wil altijd de beste kwaliteit van zorg leveren. Daarom zijn er gegarandeerd korte wachtlijsten, is er een goede bereikbaarheid, is er actief contact met andere (para) medici en staat de patiënttevredenheid op de eerste plaats. Binnen het Medisch Centrum Dudok Park is het mogelijk om deze kwaliteit te bieden.

Openingstijden

Wij zijn aanwezig op Dinsdag en Vrijdag.
Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.
U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website: www.podotherapierondom.nl