Arbovita bedrijfsartsen

ArboVita – uw partner in verzuimbegeleiding

ArboVita is een landelijk werkzame gecertificeerde arbodienst. Een arbodienst met een persoonlijke benadering, die maatwerk levert. Uw partner in verzuimbegeleiding. Met korte lijnen, korte wachttijden en een netwerk van deskundige professionals. Het belang van zowel werkgever als werknemer staat bij ons centraal. Wij stellen ons tot doel om uw werknemer snel en gezond te laten hervatten.

Wij kunnen u adviseren over arbeidsomstandigheden, veiligheid en organisatie van het werk. Hiervoor wij werken wij samen met deskundigen als arbeidsdeskundigen, veiligheidsdeskundigen, mediators, ergonomen, arbeidshygiënisten, etc.
Kijk ook op www.arbovita.nl.

Volle Kracht

ArboVita heeft een unieke samenwerking met CZ, DAS en Van Eekhout & Partners: Volle Kracht. De kracht van dit concept zit in de combinatie van verzekeringen en verzuimbegeleiding. Door diensten en krachten te bundelen, kunnen we bij dreigend langdurig verzuim direct ingrijpen om uw medewerkers weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Bij Volle Kracht staat het oplossen van een probleem centraal! Kijk ook op www.werkenopvollekracht.nl.

Keuringen

Naast verzuimbegeleiding kunt u bij ArboVita terecht voor diverse keuringen, zoals o.a:

– Rijbewijs (CE / DE , Medibus, taxi)
– Verzekeringskeuringen
– Adoptiekeuringen

Onze principes:

We doen het snel!

– Spreekuur binnen 7 werkdagen
– Keuringen binnen een week
– Rapportages binnen 24 uur.

We doen het goed!

– ArboVita is een ISO 9001 gecertificeerde arbodienst
– Klanten beoordelen ArboVita met gemiddeld een 8,6 *

*Onderzoek uitgevoerd in juni 2014