Chiropractie MoveWell

MoveWell is een moderne chiropractie praktijk gevestigd op de tweede etage van Medisch Centrum Dudokpark. Onze chiropractoren Sten Hofstad en Lin van Gorp zijn expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. Zij beheersen een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van gewrichten en spieren te corrigeren en te verbeteren.

Chiropractie

De chiropractor is de specialist op het gebied van nek- en rugklachten. Tijdens het eerste consult vormen een persoonlijk gesprek en lichamelijk onderzoek het begin van een eerste behandeling. De chiropractoren bij MoveWell maken altijd een passend behandelplan door middel van het ‘in 3 stappen beter’ programma. Zo zijn zij naast uw klacht, ook bezig met de oorzaak ervan. Kijk voor meer informatie op onze website.

Rugrevalidatie

Onze rugrevalidatie therapeut Lars van den Eshof zal in onze ruim opgezette oefenruimte met specialistische apparatuur de spieren van de wervelkolom op zeer effectieve manier trainen. Daarnaast krijgt u ook het juiste advies om weer goed te functioneren in het dagelijks leven.

Onze missie is u goed te laten bewegen, zonder klachten: Move Well Feel Better

Afspraak maken?

U kunt eenvoudig en snel een afspraak maken bij MoveWell. Dit kan telefonisch of online via onze website www.movewell.nl.

Chiropractie MoveWell – Chiropractor Hilversum
Hoge Naarderweg 3
1217 AB  Hilversum
035 760 06 45